Selectie Producten

Met meer dan 5.000 producten in ons assortiment zijn we een van de grootste online-shops voor mannenaccessoires en dat bij een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Kijk eens rond in onze shop en ontdek naast onze stropdassen in de verschillendste kleuren, vormen en patronen ook ons grote vlinderdassen-assortiment, hoogwaardige stropdassjaals, pochetten passend bij de das, maar ook zijden stropdassen, damesstropdassen, extra lange XXL-stropdassen en damessjaals.

Stropdassen
Vlinderdassen
Pochetten
Stropdas Sjaals
XXL Stropdassen
Sets

Stropdassen naar kleuren

De stropdas spreekt in de taal van de gekozen kleur. Iedere kleur representeert een andere gemoedstoestand en spreekt op een andere toon. Ongebroken, heldere rode kleuren accentueren het meeste. Blauwe stropdassen maken een serieuze indruk en passen bij de meeste kledingstukken in de kledingkast. Roze en groene stropdassen geven samen met de pastelkleurigen een warme en vriendelijke indruk. Deze kleuren worden meestal gedragen op warme en zonnige dagen in de lente en in de zomer. Wanneer u op zoek bent naar een stropdas passend bij een specifiek pak of shirt, is de kleurkeuze veel belangrijke dan het patroon of motief op de das. Ook heeft de gelegenheid invloed op de kleur van de stropdas. De zwarte en de witte das zijn klassieke en feestelijke dassen.

TOP aanbiedingen

Jouw tevredenheid bij jouw online aankopen is ons hoogste doel. Neem gerust contact met ons op voor, tijdens of na je koop via ons contactformulier of per e-mail [email protected]. Je online-aankoop bij stropdas.org kun je via het onafhankelijke portaal eKomi beoordelen en we stellen het zeer op prijs wanneer je jouw ervaringen met onze shop aan andere gebruikers doorgeeft. Natuurlijk verheugen wij ons altijd op een positieve terugkoppeling van tevreden klanten, maar ook kritiek helpt ons, onze service steeds te verbeteren.

Zijden stropdassen onder de 15 euro
Stropdassen onder de 8 euro
Zakdoeken onder de 8 euro
Vlinderstrikje onder de 10 euro

Van de zijden stropdas tot de vlinderstrik

De stropdas als chique accessoire is uit onze huidige samenleving niet meer weg te denken. Zakelijk gezien is hij vaak nog altijd verplicht, maar ook in de privé-sfeer ziet u steeds meer aanhangers van dit elegante accessoire.

Stropdas-Mode is gespecialiseerd in de verkoop van stropdassen, in alle vormen, kleuren en patronen. Bij ons vindt u - van de zijden stropdas, de pochet tot aan de vlinderdas - voor elke gelegenheid de juiste keuze.

In onze stropdassen-shop kunt u niet alleen eersteklas stropdassen online kopen. U vindt bij ons ook een uitgebreid assortiment aan pochetten, vlinderdassen, damesstropdassen en -sjaals. Met meer dan 5.000 artikelen zijn we een van de grootste online-leveranciers.

Hoge kwaliteit en advies op maat

Aan onze producten stellen we hoge kwaliteitseisen. Toch zijn we in staat u bijzonder gunstige prijzen aan te bieden die ver beneden de detailhandelsprijs liggen. We zijn namelijk geen tussenhandelaar of wederverkoper. We kiezen de stoffen en patronen ook zelf uit. Onze dassen zijn van Italiaanse zijde, hoogwaardige microfiber, maar ook van katoen of linnen. Voor een deel zijn ze met de hand gemaakt.

Indien gewenst krijgt u bij het maken van uw keuze persoonlijk advies van onze vakkundige medewerkers. Ook voor andere vragen of opmerkingen kunt u ons natuurlijk bellen of een e-mail sturen. Een snelle levering naar uw huis en een omruilrecht maken onze aanbieding voor u compleet. Bij ons spaart u kostbare tijd en geld. U koopt uw gewenste stropdas online, comfortabel vanuit uw eigen stoel.

Het team van stropdas-mode staat graag voor u klaar!

Stropdassen met stijl en veel variatie

De stropdassenmode is net als de kledingmode in het algemeen aan trends onderhevig. Golden in de afgelopen decennia brede dassen als modern, vandaag de dag zijn het eerder de smallere modellen die de toon zetten. Wij leveren u de gangbare maten en bieden in de verschillende breedtes een grote keuze aan:

  • Standaardstropdassen variëren tussen de 8 en 9,5 centimeter breed
  • Onze smalle stropdassen hebben gemiddeld een breedte van 6 tot 7 cm

Zijde is een populaire stof voor stropdassen. Het vloeiende, hoogwaarde materiaal zorgt voor een goede greep. Onze zijden stropdassen – van echte Italiaanse zijde – zijn in verschillende designs verkrijgbaar en maken een elegante indruk.

Voor een omgeving waarin de stropdas nogal wat af moet kunnen, zoals in de horeca, adviseren we onze onderhoudsvriendelijke microfiber stropdassen. Deze stof is minder vatbaar voor vuil en is gemakkelijk schoon te maken.

Wat maakt een stropdas perfect? De juiste stropdaskeuze!

De gelegenheid en natuurlijk uw persoonlijke smaak zijn doorslaggevend bij de keuze voor uw stropdas. Privé-gebruikers zetten graag levendige patronen, motieven of de eigen lievelingskleuren als blikvanger in. Dat geldt minder voor gasten van een officieel feest, waar eerder een bescheiden stijl gepast is.

Het zakenleven kent vaak een voorgeschreven kledingcode, wat pak, overhemd en stropdas betreft. De drager staan echter de kleur en patroonkeuze in de regel vrij.

Uitzonderingen daarop vormt bedrijfskleding waarin de kleuren of het logo van het bedrijf terugkomen om de corporate identity te versterken. Hiervoor bieden wij u bedrijfsstropdassen in uw huiskleuren, geheel naar uw voorschriften.

De grote keuze in onze stropdassen-shop voorziet in al uw wensen en eisen. Kiest u uw accessoire, passend bij uw individuele gelegenheid. Wij hebben voor elke aanleiding iets passends – van de bruiloft tot het sollicitatiegesprek.

Onze service in een overzicht

  • Voordelige prijzen
  • Snelle levering
  • Grote voorraad
  • Vakkundig advies
  • Grote keuze aan kleuren en patronen
  • Hoge kwaliteitsstandaards en excellente materiaalkeuze
  • Productie van stropdassen, sjaals en vlinderdassen in uw ondernemingskleuren
  • Designontwerp voor bedrijfsklanten
  • Hulp bij het knopen en binden van dassen

Naast ons omvangrijke assortiment aan stropdassen hebben we nog veel meer accessoires voor u in de aanbieding. Het maakt niet uit of u passende manchetknopen of een mooie zijden sjaal zoekt: bij ons kunt u terecht!

Trends herenmode 2022-2023

De trend naar het smalle silhouette blijft – getailleerde colbert, kleinere overhemdkraag en smallere stropdas: 8,5 cm is tegenwoordig de standaardbreedte. Coole pakken en colberts met ingetogen designs en kleuren. Alles enigszins eenvoudiger, maar daarvoor eersteklas afgewerkt en ook met een speels, individeel accent voorzien. Zo is eindelijk de passende pochet voor de borstzak weer terug. De overhemden zijn vaak wit, daarnaast zijn zwarte overhemden tamelijk in.

Bij de herenstropdassen domineren de effen stropdassen en de stropdassen met motieven in dezelfde kleurschakering. Naast rood en blauw zien we ook motieven en strepen op een zwarte of antracietkleurige ondergrond. Rosé en bruin zijn bij stropdassen minder gewild. Een sportieve look bestaat uit een glanzend jack dat losjes met formelere accenten gecombineerd wordt, bijvoorbeeld met een effen stropdas.

Stropdassen Aanbevelingen

Stropdas.org – Stropdas met strepen, stropdas met patronen met patronen of stropdas op kleur zijn ook beschikbaar in Stropdas.org.