Categorien

Tips & info

TOP 5 Stropdassen

Wat wordt op dit moment gekocht?

. Onze vijf best verkopende stropdassen in ��n oogopslag Kies een van onze Top-stropdassen – en u maakt gegarandeerd een juiste keuze.

 

1. Plaats

IJsblauwe stropdas

IJsblauwe stropdas
Feestelijke, effen stropdas in licht zilver/blauw. Echte zijde, lengte 147 cm, breedte 9 cm.
24
90  
 

2. Plaats

Bristol-stropdas in nachtblauw, rood en goud

Bristol-stropdas in nachtblauw, rood en goud
Genspireerd door de Engelse klassiekers, is deze "Bristol" in een koninklijke stijl gehouden. Deze stropdas maakt een echt traditionele indruk, het gevolg van zijn fijne textuur, een matte afwerking en zijn subtiele kleuren in donkerblauw en edel rood. Exclusieve kwaliteit, gemaakt van de fijnste zijde met een fijne structuur en mat oppervlak. 148 cm x 9cm.
29
80  
 

3. Plaats

Smalle Zijde stropdas roze wit

Smalle Zijde stropdas roze  wit
Subtiele zijden stropdas met smalle strepen in modieuze roze tinten. Stropdasstoffen, voering en vulling, worden in een hoek van 45 graden gesneden.De stropdas wordt hierdoor elastisch en aangenaam om te dragen.De stropdas wordt met de hand gesneden en genaaid. De voering is van een elastisch materiaal gemaakt, hiermee is de @[email protected] vol, stevig en ideaal voor veelvuldig gebruik.Vouwen zijn snel glad gestreken. Een @[email protected] van Parsley ontworpen en gemaakt bestaat uit de beste zijde en is met de hand gemaakt. De stropdas die hier weergegeven wordt heeft de volgende afmetingen: Lengte @[email protected] cm, breedte @[email protected] cm.
24
95  
 

4. Plaats

Stropdas in rood grijs

Stropdas in rood grijs
Uit de serie "Verona" is deze stropdas een elegante keuze. De stropdas heeft een luxe Italiaans design: zilveren en rode strepen wisselen elkaar contrastrijk af. De das is van pure zijde en handgemaakt. Door de vulling van elastisch materiaal laat de das zich gemakkelijk glad strijken en na het dragen zich eenvoudig ontknopen. Lengte van de das is 148 cm, breedte is 8,5 cm.
24
90  
 

5. Plaats

Stropdas wit rood roze

Stropdas wit rood roze
Stijlvolle stropdas met strepen in zomers roze en kersenrood, op een fijn geweven witte achtergrond. Fijne zijde, 148 cm x 8,5 cm.
14
90