Categorien

Tips & info

TOP 5 Stropdassen

Wat wordt op dit moment gekocht?

. Onze vijf best verkopende stropdassen in ��n oogopslag Kies een van onze Top-stropdassen – en u maakt gegarandeerd een juiste keuze.

 

1. Plaats

Bristol-stropdas in nachtblauw, rood en goud

Bristol-stropdas in nachtblauw, rood en goud
Genspireerd door de Engelse klassiekers, is deze "Bristol" in een koninklijke stijl gehouden. Deze stropdas maakt een echt traditionele indruk, het gevolg van zijn fijne textuur, een matte afwerking en zijn subtiele kleuren in donkerblauw en edel rood. Exclusieve kwaliteit, gemaakt van de fijnste zijde met een fijne structuur en mat oppervlak. 148 cm x 9cm.
29
80  
 

2. Plaats

IJsblauwe stropdas

IJsblauwe stropdas
Feestelijke, effen stropdas in licht zilver/blauw. Echte zijde, lengte 147 cm, breedte 9 cm.
24
90  
 

3. Plaats

Stropdas roze zwart

Stropdas roze zwart
Smalle strepen in een magenta-roze tint op een zwarte achtergrond, een stropdas die perfect past bij een zwart en tevens bij een wit overhemd. De das is van hoogwaardige microfiber geweven, met de hand gesneden en genaaid. De das laat zich na langdurig en intensief dragen gemakkelijk ontknopen door de elastische voering. Een das door Puccini ontworpen en gemaakt bestaat uit de beste materialen en is met de hand gemaakt. De stropdas is 148 cm lang en 8,5 cm breed.
14
95  
 

4. Plaats

Stropdas in rood grijs

Stropdas in rood grijs
Uit de serie "Verona" is deze stropdas een elegante keuze. De stropdas heeft een luxe Italiaans design: zilveren en rode strepen wisselen elkaar contrastrijk af. De das is van pure zijde en handgemaakt. Door de vulling van elastisch materiaal laat de das zich gemakkelijk glad strijken en na het dragen zich eenvoudig ontknopen. Lengte van de das is 148 cm, breedte is 8,5 cm.
24
90  
 

5. Plaats

Gestreepte stropdas in rood en zilver-wit

Gestreepte stropdas in rood en zilver-wit
Business-stropdas met brede strepen in de kleuren rood en zilver, past bij een wit en blauw business-overhemd. De herenstropdas is geweven van 5-voudig getwijnd zijdegaren en met de hand geknipt en genaaid. De vulling is geruwd en gemaakt van elastisch materiaal dat ervoor zorgt dat de stropdas stevig aanvoelt, goed geknoopt kan worden en na het dragen gemakkelijk weer zijn oorspronkelijke model aanneemt. Het design is van Parsley. Stropdassen van Parsley worden uitsluitend geweven van de beste stoffen en hebben een eersteklas afwerking. Deze herenstropdas is 148 cm lang en 8,5 cm breed.
22
50