Categorien

Tips & info

TOP 5 Stropdassen

Wat wordt op dit moment gekocht?

. Onze vijf best verkopende stropdassen in ��n oogopslag Kies een van onze Top-stropdassen – en u maakt gegarandeerd een juiste keuze.

 

1. Plaats

IJsblauwe stropdas

IJsblauwe stropdas
Feestelijke, effen stropdas in licht zilver/blauw. Echte zijde, lengte 147 cm, breedte 9 cm.
24
90  
 

2. Plaats

Bristol-stropdas in nachtblauw, rood en goud

Bristol-stropdas in nachtblauw, rood en goud
Genspireerd door de Engelse klassiekers, is deze "Bristol" in een koninklijke stijl gehouden. Deze stropdas maakt een echt traditionele indruk, het gevolg van zijn fijne textuur, een matte afwerking en zijn subtiele kleuren in donkerblauw en edel rood. Exclusieve kwaliteit, gemaakt van de fijnste zijde met een fijne structuur en mat oppervlak. 148 cm x 9cm.
29
80  
 

3. Plaats

Stropdas in rood grijs

Stropdas in rood grijs
Uit de serie "Verona" is deze stropdas een elegante keuze. De stropdas heeft een luxe Italiaans design: zilveren en rode strepen wisselen elkaar contrastrijk af. De das is van pure zijde en handgemaakt. Door de vulling van elastisch materiaal laat de das zich gemakkelijk glad strijken en na het dragen zich eenvoudig ontknopen. Lengte van de das is 148 cm, breedte is 8,5 cm.
24
90  
 

4. Plaats

Gestreepte stropdas in rood en zilver-wit

Gestreepte stropdas in rood en zilver-wit
Business-stropdas met brede strepen in de kleuren rood en zilver, past bij een wit en blauw business-overhemd. De herenstropdas is geweven van 5-voudig getwijnd zijdegaren en met de hand geknipt en genaaid. De vulling is geruwd en gemaakt van elastisch materiaal dat ervoor zorgt dat de stropdas stevig aanvoelt, goed geknoopt kan worden en na het dragen gemakkelijk weer zijn oorspronkelijke model aanneemt. Het design is van Parsley. Stropdassen van Parsley worden uitsluitend geweven van de beste stoffen en hebben een eersteklas afwerking. Deze herenstropdas is 148 cm lang en 8,5 cm breed.
19
50  
 

5. Plaats

Stropdas wit

Stropdas wit
Witte stropdas met jacquard-strepen, zuiver zijde, lengte 146 cm, breedte 9cm. De @[email protected] is van @[email protected] geweven en met de hand verwerkt. Door de vulling in de stropdas van elastisch materiaal laat de das zich makkelijk grald strijken en na het dragen zich eenvoudig ontknopen. De stropdas is een ontwerp van Parsley en daarmee een garantie voor het gebruik van eerste klas materialen en een perfect handvervaardigd eindprodukt. Naar de maten: Deze @[email protected] is @[email protected] cm lang en hiermee 3cm langer dan normaal.Hierdoor is het eenvoudig om een dubbele knoop te maken.In de breedte is de das @[email protected] cm.Iets smaller, volgens de laatste stropdas mode trend.
9
90