Categorieën

Tips & info

Meerkleurige stropdassen

Stropdassen met meerdere kleuren in het design. De multicolor-stropdas is vooral geschikt om strenge outfits wat op te fleuren. Daartoe behoren bijvoorbeeld veelkleurige gestreepte dassen of kleurrijke Paisley stropdassen. Klik voor meer informatie over de multicolor-stropdas op een van de afgebeelde stropdassen.

Combinatie van meerdere kleuren

Wilt u verschillende kleuren combineren, kies dan eerst kleuren die goed bij elkaar passen. Deze worden dan zo mogelijk stijlvol en modern in een totaaldesign ge�ntegreerd. Mislukt dit, dan kan deze stropdas niet met de rest van de garderobe worden gecombineerd en misstaat hij.

Traditiegetrouw worden alleen kleuren met elkaar gecombineerd die in hetzelfde seizoen passen. Voor zomerkleding worden lichtere pasteltinten met elkaar gecombineerd, voor winterkleding zijn dat de donkerdere tinten.

Alle stropdassen die hierboven zijn afgebeeld, hebben een normale lengte. Kijk in onze categorie XXL stropdassen, als u een bijzonder lange stropdas nodig hebt. Dat is het geval als u langer bent dan 1.80 m, een grotere nekomvang hebt of per se een dubbele stropdasknoop wilt maken, zoals de dubbele windsor.