Categorien

Tips & info

Lila en violette stropdassen

Ons gehele assortiment lila, violette en lavendel stropdassen. Een lila stropdas ziet er plechtig en verzorgd uit. Draag hem om uw outfit een vleugje creatieve individualiteit te geven. Een effen lila das is tijdloos elegant en toch niet conventioneel.

Kleurschakeringen van violet

In de textielbranche zien we allerlei variaties van violet. Voorbeelden hiervan zijn aubergine en donkerviolet. Door meer blauw toe te voegen ontstaan kleuren als indigo en donkerlila. Bij ons vindt u ook lichtere lilatinten zoals lavendel, mauve en amethist. U zoekt een stropdas in een wat fellere kleur? – Misschien is dan de Roze stropdas iets voor u! Ook hier niet gevonden wat u zoekt? Neem dan gewoon contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag bij uw keuze of bij het maken van uw nieuwe lila stropdas.

Alle stropdassen die hier zijn afgebeeld, hebben een normale lengte. Bent u wat forser – langer dan 1.80 m – dan is wellicht een XXL stropdas de betere keuze voor u. Dat geldt ook als u een grotere nekomvang hebt dan normaal of als u de voorkeur geeft aan een dubbele stropdasknoop zoals de dubbele windsor.

De violette stropdas combineren met de rest van de garderobe

Sommige mensen vinden violet te opvallend, andere mensen zijn er direct dol op en vinden het trendy. Door deze controverse zijn lila en violet niet echt geschikt voor een traditionele zakelijke omgeving of een sollicitatiegesprek.

Met een pak in grijs of marineblauw zit u bij de combinatie met een lila stropdas altijd goed. Weet u niet zeker of uw combinatie goed is? Kies dan een grijs pak en een klassiek wit overhemd.