Categorieën

Tips & info

Blauwe stropdassen

Blauwe stropdassen zijn zeer geschikt als business-stropdas. De blauwe stropdas staat voor betrouwbaarheid en professionaliteit. Daarom is een blauwe das met name in het bedrijfsleven een goede keuze. Let er echter wel op dat de stropdas enigszins contrasteert met het overhemd.

De kleur middelblauw

De meeste mannen beantwoorden de vraag naar hun lievelingskleur met 'blauw'. Omdat er heel veel verschillende tinten blauw zijn, hebben wij ons assortiment blauwe stropdassen onderverdeeld in drie subcategorie�n: lichtblauwe, middelblauwe en donkerblauwe stropdassen. Hierboven ziet u ons gehele assortiment blauwe stropdassen in de blauwtinten saffier, marineblauw en koningsblauw. Alle stropdassen die hier zijn afgebeeld, zijn op voorraad en kunnen direct worden verzonden. Bent u langer dan 1.80 m of hebt u een redelijk grote nekomvang, kies dan bij voorkeur voor een XXL stropdas.

De blauwe stropdas afstemmen op pak, overhemd en seizoen

Alle stropdassen in deze categorie kunnen in ieder seizoen worden gedragen. Controleer voor u een stropdas koopt hoe de kleuren en dessins van uw gehele garderobe het best kunnen worden gecombineerd. Bij een pak is dat eenvoudig, want alle mogelijke kostuumkleuren, zoals beige, lichtgrijs, lichtbruin, koolgrijs, zwart, bruin en olijf, passen prima bij een blauwe stropdas.

Let bij verschillende dessins bij pak, overhemd, stropdas en manchetknopen op verschillende formaten en verschillende dessins. Bij te kleine of onoverzichtelijke dessins raken de ogen al snel in de war. Een voorbeeld van een goede combinatie: een fijn, donkergrijs krijtstreeppak, een wit of blauw overhemd met een groter dessin, een blauwe stropdas met kleine stippen en een pochet met paisleys.