Categorien

Tips & info

Donkerrode en bordeauxrode stropdassen

Bordeauxrode stropdassen zijn met name in het bedrijfsleven erg geliefd, omdat de donkerrode stropdas uitstekend kan worden gecombineerd met een lichtblauw of wit overhemd. Vooral met conservatieve strepen heeft een bordeauxrode stropdas een serieuze en ingetogen uitstraling.

Kleurschakeringen van bordeaux

Bordeauxrood bevat meer bruin dan normaal rood en is daardoor wat donkerder. Enkele voorbeelden hiervan zijn karmijnrood, kastanjerood en roestrood. In deze rubriek vindt u alle donkerrode c.q. bordeauxrode stropdassen die stropdassen.net op voorraad heeft. Ga voor een conventionele, effen, bordeauxrode das, een gestreepte das of een bordeauxrode das met een dessin, paisleys of stippen. U wilt toch liever een stropdas in een wat lichtere kleur rood? Kijk dan in onze categorie Lichtrode stropdassen. U zoekt een extra lange, donkerrode das? Dan bent u hier op de juiste plek: XXL stropdassen.

Kleurencombinaties met de bordeauxrode stropdas

Bordeauxrode stropdassen behoren tot de donkerrode stropdassen die meestal een bruinige boventoon hebben. Wij adviseren u daarom een pak in beige of bruin te kiezen. Stem ook uw overige kleding en schoenen op dit kleurenschema af. Bruine schoenen en riemen zijn over het algemeen aan te bevelen. Een nachtblauw pak en een middelblauw overhemd zijn eveneens goede alternatieven. We zien bordeauxrood vaak in de herfstcollecties van designers, omdat het een uitstekende afspiegeling van de herfst is.