Categorieën

Tips & info

Rode stropdassen

Ons assortiment stropdassen in dieprood/middelrood. Wijnrood, kardinaalrood en robijnrood zijn slechts enkele voorbeelden van onze rode stropdassen. Een rode stropdas straalt autoriteit en zelfbewustzijn uit. Bovendien roept hij hartstocht en emoties op en staat hij gewoonweg prachtig bij een donker pak.

De kleurschakeringen van middelrood

Ons assortiment rode stropdassen is onderverdeeld in: lichtrode stropdassen, rode stropdassen en bordeaux (donkerrode) stropdassen. Desondanks zult u in alle drie categorie�n nog steeds veel verschillende tinten vinden. Enkele kleuren die bij deze categorie horen, zijn kersrood, kardinaalrood, karmijnrood en steenrood. Qua design hebt u de keuze uit effen rode stropdassen, gestreepte rode dassen en stropdassen met een dessin, paisleys of stippen. U bent op zoek naar een langere, rode stropdas? Kijk dan in onze categorie XXL stropdassen.

Dresscode voor de rode stropdas

Met een rode stropdas trekken mannen gegarandeerd meer aandacht, zonder dat dit opdringerig wordt. Bij een stropdas in kersrood of wijnrood adviseren wij een pak in donkerblauw. Pakken in beige, grijs, olijf of bruin zijn in dit geval ook een prima keuze.