Categorieën

Tips & info

Donkergroene stropdassen

Bij ons vindt u donkergroene stropdassen in kleuren als bosgroen, jagersgroen, smaragdgroen, zeegroen en olijfgroen. De donkergroene stropdas is verbonden met de natuur en eenvoudig - een uitstekende keuze als gesoigneerde vrijetijds-look.

Sorteren op   

Page   1 | 2

Page   1 | 2

Variaties van groen

Omdat er bij stoffen en kleding heel veel verschillende groentinten zijn, hebben wij onze groene stropdassen in twee categorie�n verdeeld: lichtgroene stropdassen en donkergroene stropdassen. Welke varianten van donkergroene stropdassen vindt u op stropdassen.net? De klassieke, effen, donkergroene das, de groene das met stippen, de donkergroene das met strepen, paisleys en nog veel meer. U zult uw nieuwe stropdas in jagersgroen, olijf, bosgroen of klassiek Engels groen vast en zeker in ons brede assortiment kunnen vinden. Niet gevonden? Neem dan contact met ons op en we zullen samen met u uw perfecte nieuwe donkergroene stropdas vinden.

Waar past de donkergroene stropdas bij?

In de koelere seizoenen wordt vaak voor een donkergroene stropdas gekozen. Kies altijd de juiste kleding die zowel qua kleur als qua seizoen bij uw donkergroene stropdas past. Welke kleuren kunnen goed met donkergroen worden gecombineerd? Traditioneel zijn dat beige, mosterdgeel, bordeaux en donker nachtblauw. Deze kleuren zien we veel terug bij de Britse regimentstropdassen.