Categorien

Tips & info

Groene en lichtgroene stropdassen

Lichtgroene stropdassen behoren duidelijk tot de populaire stropdaskleuren voor voorjaar en zomer. Denk daarbij aan limoengeel, lichtgroen en licht appelgroen. De lichtgroene stropdas staat voor harmonie en evenwichtigheid.

Sorteren op   

Page   1 | 2

Page   1 | 2

Kleurschakeringen van lichtgroen tot donkergroen

In de mode-industrie worden tal van verschillende groentinten gebruikt. Daarom hebben wij de groene stropdassen onderverdeeld in twee categorie�n: lichtgroene stropdassen en donkergroene stropdassen. Deze categorie bevat alle lichtgroene stropdassen zoals stropdassen in appelgroen, limoengroen of perengroen.

Waar kan de lichtgroene das mee worden gecombineerd?

Lichtgroen zien we met name in de warmere seizoenen als stropdaskleur. Maar niet alleen de stropdas moet bij het desbetreffende seizoen passen – de hele garderobe moet op het seizoen worden afgestemd. Kies een pak in grijs, beige, marineblauw of lichtbruin. Zwarte pakken combineren in dit geval niet goed. Donkergrijs of antraciet is een goede oplossing als u de voorkeur geeft aan donkere kleding.

Lichtgroen als trouwkleur

Mensen trouwen vaak in de lente of zomer. Kies voor een bruiloft daarom voor frisse kleuren zoals roze, perzik, babyblauw of koraalrood. Lichtgroen is in dit geval natuurlijk ook een populaire keuze – maar dan wel in de stemmige en donkerdere tinten. Mosgroen, saliegroen of theegroen zijn voorbeelden voor wat donkerdere tinten lichtgroen. Vind de juiste lichtgroene stropdas in ons uitgebreide stropdasassortiment. Vindt u niet meteen de juiste lichtgroene das, maak u dan geen zorgen – Bij ons mag u uw bestelling binnen 30 dagen retourneren. Zonder risico en zonder extra kosten!