Categorieën

Tips & info

Gele en goudkleurige stropdassen

Gele stropdassen passen net zozeer bij de lente en zomer als ijsjes en zonnebrandcr�me. Maar ook bedrijven kiezen graag voor een opvallende, felgele stropdas. Een gele stropdas zorgt voor een goed humeur en straalt optimisme en levensvreugde uit.

Sorteren op   

Page   1 | 2

Page   1 | 2

Kleurschakeringen van geel

Ons stropdasassortiment bevat herenstropdassen in lichte groen- en geeltinten tot donkere, bruinachtige geeltinten.

Dresscode voor de gele stropdas

Er is geen specifieke dresscode voor de gele stropdas. Toch is een gele das een uitstekende keuze voor speciale gelegenheden. Hierbij valt te denken aan alle gelegenheden die in de zomer of lente overdag buiten plaatsvinden. Dankzij zijn levendige, frisse uitstraling is de gele das de keuze bij uitstek voor deze dagen. Voor het overhemd valt te denken aan wit, blauw of grijs. Daarbij past een grijs, beige-bruin, marineblauw of zwart pak.

De gele stropdas afstemmen op garderobe, seizoen en gelegenheid

Met name mannen met een donkere huid kunnen heel goed lichtere tinten geel dragen. Limoengeel en maisgeel zijn voorbeelden van deze lichtere tinten. Hebt u een lichtere huidskleur, dan kunt u de combinatie gele stropdas - wit overhemd beter vermijden. De lichtere geeltinten zijn vooral geschikt voor lente en zomer. Voor de herfst adviseren wij donkergeel, zoals warm barnsteengeel, maangeel of zandgeel.