Categorieën

Tips & info

Zilveren en grijze stropdassen

De verzorgde, zilverkleurige stropdas

Zilverkleurige stropdassen zien er buitengewoon verzorgd en gedistingeerd uit. De verzorgde, zilverkleurige stropdas maakt van een eenvoudig zwart pak een buitengewoon formele outfit voor overdag. Ook's avonds naar de opera mag de zilverkleurige das worden gezien.

Sorteren op   

Page   1 | 2

Page   1 | 2

Verschil tussen zilver en grijs

In het bovenstaande assortiment vindt u stropdassen in de kleuren grijs, zilver en beige. Kies voor een feestelijke gelegenheid een das met glans. Matte tinten zijn geschikter voor de dagelijkse business-outfit.

Dresscode voor de stropdas in zilver en grijs

Een zilverkleurige stropdas kan naar vrijwel elke gelegenheid worden gedragen. Dit in tegenstelling tot de witte of zwarte herenstropdas. En behalve bij een uitvaart natuurlijk. Dan gaat altijd de voorkeur uit naar een zwarte das.

Kleurencombinaties voor stropdassen in zilver en grijs

Kies als kostuum- of overhemdkleur voor alle stropdassen die u hier ziet altijd wit, zwart of grijs. Bij een stropdas in heel licht zilver kunt u ook prima een lichtblauw overhemd dragen. Maar ook over de dessins valt het een en ander te zeggen. Deze moeten goed bij elkaar passen. Onthoud de volgende basisregels: kledingstukken met verschillende groottes dienen altijd hetzelfde dessin te hebben. Weet u niet zeker of de kledingstukken echt goed bij elkaar staan, neem dan het zekere voor het onzekere en kies een effen overhemd.