Categorieën

Tips & info

Beige en crèmekleurige stropdassen

Stropdassen in beige, champagne, crème of lichtbruin zien er elegant en verzorgd uit. Bij een elegant trouwpak is een stropdas in beige, crème of champagnekleur een uitstekende keuze. Bij een dergelijke gelegenheid mag een champagnekleurige stropdas ook een glanzend dessin hebben, met name indien hij wordt gecombineerd met een overhemd in stemmig ecru.

Sorteren op   

Page   1 | 2

Page   1 | 2

Crèmekleurige stropdassen

Onze gehele collectie crèmekleurige stropdassen vindt u boven deze tekst. Champagne, ivoor, crème en lichte bruintinten behoren tot de populairste kleurcategorieën. Gebruik a.u.b. het zoekveld in de hoofdnavigatie als u nog niet de juiste kleur stropdas hebt gevonden. Lukt het u dan nog niet om de gewenste kleur te vinden, stuur ons dan gerust een e-mail. Onze gratis klantenservice helpt u graag verder.

Dresscode voor de crèmekleurige en beige stropdas

In deze categorie vindt u formele stropdassen die zeer geschikt zijn voor plechtige gelegenheden. Met name een bruiloft is een gelegenheid bij uitstek voor een champagnekleurige of ecru stropdas. Meer informatie over dit onderwerp vindt u in ons artikel Dresscode voor formele gelegenheden.

Welke kleur staat goed bij een trouwstropdas in crème of champagne?

Het vinden van kleurencombinaties voor conventionele stropdassen in crème, ecru, beige of lichtbruin is relatief eenvoudig, omdat al deze kleuren prima samengaan met alle traditionele kostuumkleuren. Voor het overhemd adviseren wij traditioneel wit.

Lastiger kan het zijn om een stropdas te vinden die past bij de jurk van de bruid. Draagt de bruid een jurk in ecru, dan moet de stropdas van de bruidegom daar exact bij passen. Kiest hij een lichtere das, dan lijkt de bruidsjurk minder stralend. Het goed afstemmen van de kleuren is bij een trouwstropdas een absolute must! Om die reden profiteert u bij stropdassen.net van een geldteruggarantie van twee weken.