Categorieën

Tips & info

WK-stropdassen / EK-stropdassen

De nationale stropdassen voor het WK voetbal

Wij hebben de WK-stropdas voor u! Een oranje stropdas om te laten zien dat u meeleeft met het nationale elftal – als voetbalfan hebt u die vast en zeker al gemist? De WK-stropdas is gemaakt van robuust microvezel en kan daarom ook tegen een spatje bier, omdat hij gemakkelijk schoon te maken is. Wij hebben besloten de WK-stropdas ietsje smaller te maken – zo is uw nieuwe, oranje WK-stropdas ook nog buitengewoon trendy.

 
Stropdas rood zwart geel

Stropdas rood zwart geel
De Duitslanddas van stevige microfiber in de trendy Duitsland-nationale kleuren (zwart, rood, goud). Het verfijnde model van het traditioneel merk Puccini wordt gekenmerkt door een perfect vakmanschap. De extra dikke bekleding van deze uitstekende Duitslanddas biedt slechts minimale tekenen van slijtage met een maximum aan comfort. Het ontwerp komt uit de stal van Puccini. De stropdas is 148 cm lang en 8,5 cm breed, en volgt een trend van smallere stropdassen.
14
90  
 
Stropdas rood wit Vlag Zwitserland

Stropdas rood wit Vlag Zwitserland
Een zorgvuldig bewerkte stropdas van microfiber in oplichtend rood met een wit kruisje. Het verfijnd model van Puccini wordt gekenmerkt door een schitterend vakmanschap. De extra dikke bekleding van deze uitstekende band biedt slechts minimale tekenen van slijtage met een maximum aan comfort. Het ontwerp komt uit de stal van Puccini. De stropdas is 148 cm lang en 8,5 cm breed, volgt een trend naar smallere stropdassen.
14
90  
 
Turkse Nationale vlag stropdas rood

Turkse Nationale vlag stropdas rood
Zorgvuldig vervaardigd uit microfiber in fel rood met de bekende kleine witte halve maan. (Beyaz ile Hilal Parlak kirmizi microvezel bir nefis kravat `Türkiye`).Het verfijnd model van het traditionele merk Puccini wordt gekenmerkt door een perfect vakmanschap. De extra dikke stof van deze uitstekende stropdas biedt slechts minimale tekenen van slijtage met een maximum aan comfort. Het ontwerp komt uit de stal van Puccini. De stropdas is 148 cm lang en 8,5 cm breed, volgt een trend naar smallere stropdassen.
7
90  
 
Nationaal elftal stropdas oranje

Nationaal elftal stropdas oranje
Fel oranje gekleurd deze stropdas. De verfijnde modellen van het merk Puccini worden gekenmerkt door een perfect vakmanschap. De extra dikke bekleding van deze uitstekende das biedt slechts minimale tekenen van slijtage met een maximaal aan comfort. Het ontwerp komt uit de stal van Puccini. De stropdas is 148 cm lang en 8,5 cm breed, volgt een trend naar smallere stropdassen.
12
95  
 
Stropdas groen wit rood

Stropdas groen wit rood
Bella Italia: zorgvuldig verwerkte stropdas in het donkergrijs met een heldere tint als in de Italiaanse vlag, groen, wit en rood (Una cravatta ottimamente realizzato in microfibra nei Colori italiana verde, bianco rosso e su uno sfondo Buio di). Het verfijnd model van Puccini wordt gekenmerkt door een schitterend vakmanschap. De extra dikke bekleding van deze uitstekende band biedt slechts minimale tekenen van slijtage met een maximum aan comfort. Het ontwerp komt uit de stal van Puccini. De stropdas is 148 cm lang en 8,5 cm breed, volgt een trend naar smallere stropdassen.
14
80  
 
Stropdas blauw wit rood vlag Frankrijk

Stropdas blauw wit rood vlag Frankrijk
Een zorgvuldig gemaakte stropdas van microfiber geborduurd in donkerblauw, ingericht in brede stroken met de Franse nationale kleuren, wit, blauw en rood. (Une très bien en français concu cravate microvezel trois couleurs rouge traditionnel, blanc et bleu sur fond bleu clair). Het verfijnd model van Puccini wordt gekenmerkt door een schitterend vakmanschap. De extra dikke bekleding van deze uitstekende band biedt slechts minimale tekenen van slijtage met een maximum aan comfort. Het ontwerp komt uit de stal van Puccini. De stropdas is 148 cm lang en 8,5 cm breed, volgt een trend naar smallere stropdassen.
14
90  
 
Duitsland XXL stropdas

Duitsland XXL stropdas
Duitsland in extra lange stropdas gemaakt van duurzaam microfiber in de trendy Duitsland-kleuren (zwart, rood, goud).Het ontwerp is van Puccini. Stropdassen van Puccini worden alleen van de beste stoffen gemaakt en geweven tot een perfect eindprodukt. De stropdas heeft een lengte van 160 cm en een breedte van 8,5 cm. Daarmee ongeveer 3 cm langer dan normaal zodat U een dubbele knoop kunt maken en behoort daarmee tot de kategorie smalle stropdassen.
14
90  
 
Smalle stropdas met de Duitsland kleuren

Smalle stropdas met de Duitsland kleuren
Een zorgvuldig gemaakte stropdas van microfiber geborduurd met de Duitse vlag ingericht in brede stroken met de Duitse nationale kleuren, zwart, rood en goud. Het verfijnd model van Puccini wordt gekenmerkt door een schitterend vakmanschap. De extra dikke bekleding van deze uitstekende band biedt slechts minimale tekenen van slijtage met een maximum aan comfort. Het ontwerp komt uit de stal van Puccini. De stropdas is 148 cm lang en 6 cm breed, volgt een trend naar smallere stropdassen.
11
90  
 
XXL stropdas Italië groen wit rood
Nationale vlag van Italië stropdas groen wit en rood gekleurd

XXL stropdas Italië groen wit rood
Een bella Italia stropdas in een extra lengte gemaakt van microfiber met de welbekende Italiaanse nationale kleuren groen, wit en rood op een grijze ondergrond. Dit is een stropdas gemaakt van veelvuldig gedraaide garen en met de hand gesneden en genaaid.Tevens zijn de stoffen in een hoek van 45 graden gesneden.Hierdoor krijgt de stropdas meer body waardoor hij goed blijft zitten en dus niet verdraaid. Na langdurig en intensief dragen van de stropdas laat deze zich makkelijk ontknopen door de elastische voering. Puccini stropdassen onderscheiden zich door eerste klas materialen en en perfecte afwerking. Lang is de stropdas 160 cm en breed is deze 8,5 cm.
14
50